Join date : 17/01/13
Age : 52
Geografisk sted : Horsens

2. Påskedag Løb i Bygholm Park Empty
IndlægEmne: 2. Påskedag Løb i Bygholm Park   2. Påskedag Løb i Bygholm Park Icon_minitimeMan Mar 25, 2013 1:35 am

Jeg vil gerne lige henvise til et lokalt løb, arrangeret af Thomas Kokholm, som jo også deltog i vores Boller Cannonball.

Gebyrer
100 kr, der indbetales på konto: 7230 - 0001233481; børn kan deltage uden betaling.
Startsted og tid
Løbene starter kl 9:00 - hvor det er 16 eller 8 omgange for marathon og 1/2 marathon løbere, alt sammen i den smukke og famillie venlige park. Mødestedet er på p-pladsen syd for hotellet - adressen er Bygholm 1, 8700 Horsens.
Forplejning
Umiddelbart ved start med vand, cola, slik og noget salt/chips - semibetjening.
Andre bemærkning
Nærmere information følger efter tilmeldingsfristens udløb. Der er diplom til alle der gennemfører deres distance - og medalje til børnene. Ved tilmelding, erkendes det samtidig, at deltagelsen sker på eget ansvar og at man er forpligtet til at vise hensyn i parken. Maks tid er 5 timer.

Synes da at man skal deltage, hvis man har tid og lyst. Det er for øvrigt hans marathon nr. 100. cheers cheers

Age : 38

IndlægEmne: 2. Påskedag   2. Påskedag Løb i Bygholm Park Icon_minitimeMan Mar 25, 2013 6:08 am